Over Boomerang

Als één van de grootste crowdsourcing platforms van Nederland is Boomerang hét open podium voor creatief talent. 15.000 creatives, 85.000 creaties en een dagelijkse stormvloed aan creativiteit vormen de bijna onuitputtelijke bron voor de Boomerang Freecards, redactionele pitches en ons creative agency Boomerang Create.

CULTUREEL FENOMEEN

Ons idee was van begin af aan, dat reclame zo leuk zou moeten zijn dat mensen het zelf komen halen uit onze rekjes. Het werkte toen en nu nog steeds. Dat Boomerang is uitgegroeid tot een cultureel fenomeen hadden we nooit durven dromen.

HART & ZIEL

In totaal doen ongeveer dertig mensen hier hun ding. Van art director tot accountmanager en van DTP'er tot DJ. We zetten ons met hart en ziel in voor onze opdrachtgevers en voor ons publiek.

ONZE BEDRIJVEN

Boomerang Media is gespecialiseerd in out of home-advertising. Onze creative agency, Boomerang Create, is gespecialiseerd in het creëren van spraakmakende socialmediacontent.

CREATIVE MEDIA SINDS 1993

Met gehuurde bakfietsen vol kaartenrekjes struinden we langs de cafés. Het was de lente van 1993. Iedereen wilde wel zo'n rekje aan de muur.

BOOMERANG CREATE SINDS 2009

Twee jeugdvrienden Bo The & Alexander Veltman, eigenwijs, ambitieus, creatief, klein van stuk maar niet uit het veld te slaan, hadden samen een idee: Content bedenken en creëren vanuit een online community. Niet iedereen geloofde hierin, maar het resultaat is er: Boomerang Create.