Time left 1462478340
Beloning €150,- + 10 keer je eigen Cheaque t-shirt
Inzendingen 74

Word Olympisch kampioen T-shirt ontwerpen

Klant: Cheaque
Deadline: 05/05/2016

Deze zomer zijn de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Dat belooft een geweldig sportfestijn te worden en daar hoort bijpassende kleding bij. Je kunt natuurlijk in een afgewassen oranje shirt van het EK 2004 (toen we nog meededen!) naar de gouden race van Dafne Schippers kijken, maar leuker is misschien om dat te doen in een kek shirt van het hippe merk Cheaque. Daarom gaan jullie zo’n T-shirt ontwerpen.

Waar het om gaat.
Cheaque is een Nederlands kledingmerk dat bekend is geworden door hun kledinglijn met Nederlandse woorden geschreven op zijn Frans. Denk daarbij aan ‘ou le wappeur’ (oelewapper) en ‘paire de loule’ (paardenlul). Om een beetje een idee te krijgen van de vibe van Cheaque, kun je even ‘qou que louren’ (koekeloeren) op hun site. Je bent vrij in font keuze en copy is king!

Wat je moet weten.
Cheaque wil dus dolgraag een flex (we halen dit geweldige Extince-woord gewoon weer uit de mottenballen, doen jullie mee?) T-shirt voor de Olympische Spelen. Normaal gesproken hebben creatives bij Boomerang totale vrijheid, maar we moeten nu wat strenger zijn. Het bedrukbaar gebied is 30cm x 60cm op borst of rug en het ontwerp moet namelijk naadloos passen binnen de stijl van Cheaque.

Wat je online zet.
-Template kan je hier downloaden.
-PDF, JPG of PNG

Waarom zou je dit doen?
Elke beroemdheid heeft tegenwoordig zijn eigen sneaker, t-shirt of petje. Dat wil jij ook, want jij verdient het om gedragen te worden. Als jouw design wordt uitgekozen krijg je tien exemplaren van je eigen shirt én 150 euro op je rekening!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Comments Cheaque

Wij als Cheaque zijn altijd op zoek naar uitbreidingen van onze fonetische uitspraken. Waar we bekend zijn geworden met Franse woorden hebben we met onze zomercollectie al een uitstapje gemaakt naar de Zweedse taal met het woord Kløjö. De creatie van de winnaar ligt het meest in lijn met de gedachte om nog verder uit te breiden in andere talen.