Time left 1486936740
Beloning €250,-
Inzendingen 51

Wij houden van een Valentijnsinhaker

Klant: Boomerang Create
Deadline: 12/02/2017

Bij Boomerang zijn we altijd op zoek naar lekkere inhakers voor social media en daar leent Valentijnsdag zich natuurlijk uitstekend voor. Zet jouw romantische hersenkwab dus even op standje ‘aan’ en wie weet win jij keiharde knaken, zodat je een mooi cadeautje kunt kopen voor jouw meissie/gozer/real life doll.

Waar het om gaat.
Op de dag van de liefde kun je natuurlijk heel standaard uit eten gaan en ’s avonds een beetje op en neer bewegen in bed, maar is het niet veel interessanter om iedere vijf minuten op je telefoon te kijken hoeveel likes en retweets jouw Valentijnsdaginhaker haalt? De keuze lijkt ons eenvoudig. Bedenk dus een toffe inhaker die snoeihard viraal kan gaan en dan posten wij hem op onze social mediakanalen.

Wat je moet weten
Inhakers werken vaak het beste als er iets van actualiteit in zit. Kijk dus wat er speelt in deze wereld. Denk aan Donald Trump, de verkiezingscampagne, de zwangerschap van Beyoncé, etc. Natuurlijk is dit geen must: een briljant tijdloos idee is net zo goed.

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in hoge resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1600x1200 pixels

Waarom zou je dit doen?
Als jouw inhaker wordt uitgekozen, plaatsen we hem met naamsvermelding op al onze social mediakanalen. Dat levert flink wat exposure op. Alleen, daar kun je natuurlijk niet van vreten. Daarom doen we er nog 250 euro bovenop. Kassa!