Time left 1470081540
Beloning €150,-
Inzendingen 55

TIJD VOOR EEN KAKELVERSE KAART

Klant: Boomerang
Deadline: 01/08/2016

Potverdikkie mensen, wat gaat de tijd toch snel. We zijn alweer halverwege 2016! En ondertussen gebeurt er een hoop in de wereld: transgender wc’s, Bud Spencer overlijdt, Donald Trump lijkt godzijdank toch geen president te worden en de prille zomer is nog natter dan het voorhoofd van Ron Brandsteder. Tijd dus voor een lekkere Boomerangkaart.

Waar het om gaat.
We zijn op zoek naar een mooi beeld dat de tijdsgeest bij de lurven pakt. Het mag over van alles gaan: jij hebt als creative volledige vrijheid. Want daar houden we van bij Boomerang, vrijheid. En niet alleen op 5 mei, nee echt het hele jaar. Vooral in het weekend, dan zijn we echt keihard aan het vrijheden.

Wat je moet weten.
Je hebt dan wel totale vrijheid, maar het is wel slim om een visual te maken die enigszins aansluit op de actualiteit. Op een briljante inhaker over de Slag bij Waterloo zitten we niet te wachten. Kijk dus goed om je heen, gooi je voelsprieten uit en signaleer wat er leeft in die gekke samenleving van ons. Maak er een scherp beeld bij en je zit geramd. 

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1032 x 738 pixels of 738 x 1032 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker.
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Als jouw design wordt verkozen tot koning der kaarten, win je 150 euri. Daarnaast krijg je een xtc-pil (zie foto) schoon in je handje. Hij is niet getest, maar volgens onze huisdealer Lamarr is het ‘fokkin goede shit waar je megahard op gaat trippen, weet je wel’. Altijd goed voor inspiratie voor onze volgende opdracht.
 

Winnende inzendingen

Inzendingen

  •  
  • 1 van 5