Time left 1521712800
Beloning € 150,-
Inzendingen 41

Met de L van Lente

Klant: Boomerang
Deadline: 22/03/2018

Wat je moet weten

Let goed op de briefing: inzendingen die niet de juiste afmetingen / afwerking hebben vallen sowieso buiten de boot. Daarnaast zoeken we natuurlijk een kaart die als een warm broodje de rekken uit vliegt. Dat betekent dat je kaart vooral moet opvallen. Hier onder hebben we nog wat inspirerende inzendingen gedropt.

Terwijl een Siberisch koudefront de gemoederen online en offline bezighouden, zitten wij al met onze gedachten bij de mooiste periode van het jaar: lente! Denk je maar eens in: rokjesdag, je eerste drankje op een terras (weliswaar met je jas aan), eitjes met Pasen, de vogeltjes die je ‘s ochtends wakker tsjilpen.. het is alsof al je zorgen van je afglijden. Wanneer? Zo rond 20 maart. 

Waar het om gaat.

Bezorg ons je aller-aller leukste kaart met als onderwerp de lente. Een kaart om van te watertanden. Een hysterische kaart. Een prachtige kaart. Een extreem grappige kaart. Ons maakt het niet uit. Als het maar een origineel idee is. Laat de gedachte aan de lente je tot creatieve hoogte brengen!

Wat je online zet

Ontwerpen die NIET voldoen aan onderstaande eisen, worden verwijderd. Je ontvangt dan een bericht en je krijgt de kans je ontwerp opnieuw te uploaden.

- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1748 x 1240 pixels of 1240 x 1748 pixels
- houd rekening met 5 mm snijranden voor de drukker

Wat je aanlevert voor de drukker

- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi
- Houd rekening met 5 mm snijranden

Inspiratie

Zomaar een paar toffe inzendingen om jullie creatieve radartjes aan het draaien te brengen!

Winnende inzendingen

Inzendingen

  •  
  • 1 van 4