Time left 1490047140
Beloning €150,-
Inzendingen 95

Maart wil een kaart

Klant: Boomerang
Deadline: 20/03/2017

‘Hee, hoe gaat het? Alles goed? Ja, met ons ook hoor. Er is alleen één klein dingetje dat nog ontbreekt om ons leven compleet te maken: een snoeiharde kaart. Zou je die misschien kunnen maken? Ja? Fijn zeg! Hier heb je de briefing:’

Waar het om gaat.
We zoeken dus een lekker kaartje voor de maand maart. Er staat dan weer van alles te gebeuren. Bijvoorbeeld de Tweede Kamerverkiezingen, het begin van de lente, internationale vrouwendag, de Boekenweek en natuurlijk de allerbelangrijkste dag van het jaar: steak & blowjob day. Dat moet volgens ons genoeg inspiratie opleveren voor een toffe Boomerang-kaart. En natuurlijk hoef je niet per se met iets actueels aan te komen. Als je een briljant idee hebt voor een tijdloze kaart: stuur hem lekker in.

Wat je moet weten.
Niet elk idee is meteen Boomerang waardig: je kaart moet vooral opvallen. Dat kan op vele manieren, maar de beste is toch wel als je iets maakt waarvan mensen denken: deze kaart is zó vet, die wil ik versturen of thuis aan de muur hangen.  

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in hoge resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1032 x 738 pixels of 738 x 1032 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker.
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Heel simpel: omdat je de wereld wilt verblijden met een geniale kaart. Jouw creatie zal door het hele land hangen en dat zorgt ervoor dat je een lang en succesvol leven zult leiden met onbeperkt champagne. Bovendien krijg je ook nog eens 150 euro als jouw design wordt uitgekozen. Dat zijn toch weer 150 artikelen bij de alles-voor-een-euro-winkel.

Hier heb je nog wat inspiratie:

Winnende inzendingen

Inzendingen

  •  
  • 1 van 5