Time left 1492027140
Beloning €150,-
Inzendingen 68

Maak de wereld mooier met een kaart

Klant: Boomerang
Deadline: 12/04/2017

Als je dit leest weet je eigenlijk al hoe laat het is: we zijn weer op zoek naar een kaart. Dit keer eentje voor de maand mei, in het Schots-Keltisch ook wel Cèitean genaamd. Dus kom maar door met al die lekkere ideeën: kom, kom, kom, kom, kom, kom.

Waar het om gaat.
In mei gaat er natuurlijk weer een hoop gebeuren waar je een fijne Boomerang-kaart over kunt maken. Denk aan Bevrijdingsdag, Moederdag, Hemelvaart en natuurlijk de Naakt Tuinierendag. Dat zijn vaste momenten, maar houd ook je ogen en oren open voor dingen die leven in de maatschappij. Zulke inzichten leveren vaak de mooiste kaarten op.

Wat je moet weten.
Een Boomerang-kaart moet je uit de rekken willen rukken, dus zorg dat je iets maakt dat spraakmakend is en als het even kan ook grappig. Als iemand een design ziet en dan zijn handen op zijn buik legt om eens even flink te gaan schuddebuiken, weet je dat je een goede kaart hebt. 

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1032 x 738 pixels of 738 x 1032 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker.
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Het zijn donkere tijden, vol met spanningen in de geopolitieke wereld. Op zo’n moment is het belangrijk dat het volk kan lachen en als jouw kaart daarvoor kan zorgen is dat natuurlijk de mooiste beloning denkbaar. Daarnaast krijg je 150 euro die je kunt doneren aan het goede doel van jouw keuze: je eigen portemonnee.

Hier heb je nog wat inspiratie:

Winnende inzendingen

Inzendingen

  •  
  • 1 van 5