Time left 1416780000
Beloning €100,- per gekozen ontwerp
Inzendingen 25

Maak dé Kerstkaart van 2014

Klant: Boomerang Create
Deadline: 23/11/2014

Bedenk een ultiem originele kerstkaart, die de vloer aanveegt met alle 'Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar'-kaarten.

Waar het om gaat

Kerstkaarten zijn wereldwijd een beetje hetzelfde: een kerstboom, een engeltje, Santa, wat glitter en beste wensen. Dat moet anders! Als Boomerang zijnde rebelleren we tegen oersaaie, kitscherige kerstkaarten. Daarom zijn we op zoek naar een echt Boomerangbeeld. Het liefst over iets wat nu speelt! Haak in de op de actualiteit: prikkel, maak belachelijk, daag uit, geef commentaar, provoceer. Maak gehakt van de gezapigheid en gemakzucht.

Wat je moet weten

Op beelden die "gewoon" heel vet zijn zitten we natuurlijk ook altijd te wachten! Dus, schroom vooral niet om ook de pareltjes en designs die misschien wat minder inhaken op de actualiteit up te loaden!

Waarom je zou

Als jouw werk lekker scherp inhaakt op de actualiteit (of gewoon heel tof is) maak je grote kans dat jouw inzending dé kerstkaart van 2014 wordt. Daarnaast zullen we de beste inhakers direct doorzetten naar onze socialmediakanalen. Dit is dus de gelegenheid om tussen onze duizenden creatieven op te vallen. Naast de bekende opdrachten die we online zetten doen we namelijk nog veel meer. Als wij zien dat jij wat in je mars hebt, zullen we je zeker vaker bellen voor een mooie klus.

Inspiratie

Bekijk hier alle goede kerstkaarten uit het verleden.

Winnende inzendingen

Inzendingen

  •  
  • 1 van 2