Time left 1480543140
Beloning €150,-
Inzendingen 79

Last christmas, I gave you a kaart

Klant: Boomerang
Deadline: 30/11/2016

Jaja, Sinterklaas is het land nog lang niet uit en wij hebben het al over een kerstkaart. Maar het gaat dan ook om de belangrijkste kaart van het jaar en daar willen we natuurlijk flink mee uitpakken. Let’s go ho ho ho!

Waar het om gaat.
Kerstmis draait natuurlijk al lang niet meer om strapatsen van het kindeke Jezus in dat kribbetje met een os, wat koningen en één of andere ster. De feestdagen staan tegenwoordig in het teken van ontzettend veel vreten en drinken, om vervolgens lekker ruzie te maken met je familie. Of, iets minder cynisch, het samenkomen met dierbaren om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe welkom te heten. Het is maar hoe je het bekijkt. Hoe dan ook: de feestdagen moeten genoeg inspiratie bieden voor een vette kaart.

Wat je moet weten
We zijn natuurlijk op zoek naar de ultieme kerstkaart. Zo eentje die mensen met veel genoegen uit de rekken zullen trekken om te sturen naar vrienden, maar ook vijanden. Zo eentje die tijdens het kerstdiner het onderwerp van gesprek is als je de taaie biefstuk stroganoff van je moeder voor de vierde keer aan het herkauwen bent. Zo eentje waar mensen schande van spreken, maar diep van binnen om moeten lachen. Zo eentje dus.

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1748 x 1240 pixels of 1240 x 1748 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker.
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Als maker van de Boomerang kerstkaart kom je in de hall of fame en is de kans ongeveer honderd procent dat Petrus je zal binnenlaten bij de hemelpoort. Daarnaast win je ook nog eens 150 euro’s, waardoor je eindelijk geld hebt om eens een fatsoenlijk cadeau te kopen voor onder de boom.

Hier heb je nog wat inspiratie:

Winnende inzendingen

Inzendingen

  •  
  • 1 van 5