Time left 1466193540
Beloning €100,-
Inzendingen 25

KONDIG EUROPRIDE AAN MET EEN FREECARD

Klant: Amsterdam Gay Pride
Deadline: 17/06/2016

Amsterdam Gay Pride is dit jaar EuroPride!
Amsterdam is dit jaar Gay Capital van Europa. Stichting Amsterdam Gay Pride heeft daarom de eer EuroPride 2016 te organiseren! Dat betekent:
* een extra bijzondere editie van Amsterdam Gay Pride, met extra veel buitenlandse bezoekers
* en een extra groot festival dat 15 dagen duurt i.p.v. 7, met o.a.: Roze Zaterdag in het Vondelpark (incl. de mogelijkheid om voor een dag te trouwen + samen op een reuzebruidstaart te staan!), een groot feest op de Dam, een aangepaste Canal Parade (andere route die ruimte biedt aan extra bezoekers) en natuurlijk extra veel straatfeesten, films, expo's, debatten, modeshows en nog veel meer!

Over Amsterdam Gay Pride
Stichting Amsterdam Gay Pride is een kleine club met een grote missie: Nederland moet een plek worden waar je kunt zijn wie je bent en kan houden van wie je wilt. Om dit doel te bereiken organiseert Amsterdam Gay Pride ieder jaar het mooiste en kleurrijkste feest van Nederland. En dit jaar zelfs voor heel Europa; EuroPride 2016!

Waar het om gaat.
We zijn op zoek naar twee toffe Boomerangkaarten die Nederland laten weten dat er dit jaar een niet te missen, extra large - en extra bijzondere - editie van Amsterdam Gay Pride plaatsvindt: EuroPride 2016. De kaart moet uitnodigen tot actie: je moet er accuut zin van krijgen de Facebook pagina te bezoeken, waar het hele programma wordt onthuld. Want naast de Canal Parade is er tijdens het 15 dagen durende festival nog veel meer te doen! O.a.:
* The Pride Walk
* The Drag Queen Olympics
* Love Swim
* Straatfeesten
* Openlucht bioscoop
* Canal Parade (aangepaste route ivm meer bezoekers)
* Roze Zaterdag in het Vondelpark (incl. de mogelijkheid om voor een dag te trouwen + samen op een reuzebruidstaart te staan!)
* Feest op de Dam
* Mensenrechtenconcert op de Dam

Drie redenen om mee te doen
1: Je draagt bij aan het tofste feest voor het mooiste doel
2: Je naam schittert achterop duizenden Boomerangkaarten
3: Je verdient ook nog eens 100 eurootjes.

Wat je moet weten
Amsterdam Gay Pride is geen groepje boze activisten. Ze onderscheiden zich juist door hun vrolijke en lichtzinnige toon. De boodschap verspreiden ze daarom ook het liefst op een grappige, slimme en sympathieke manier.

Ter inspiratie
Het thema van EuroPride is 'Join’ en ‘Join our Freedom!’ Bezoek ook even de Pride Amsterdam-pagina. Niet alleen ter inspiratie, maar natuurlijk ook om ze te supporten! Like die pagina!

Wat je online zet
- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie

- Bestand: JPEG

- Formaat: 1032 x 738 pixels of 738 x 1032 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Let's Gay!