Time left 1472759940
Beloning €200,-
Inzendingen 32

Kaart eens een onderwerp aan

Klant: Boomerang
Deadline: 01/09/2016

Zoals je van ons gewend bent hebben we een enorme honger naar vette visuals. Daarom willen we graag dat jullie een te gek design maken en de tofste drukken wij op een Boomerang-kaart.

Waar het om gaat.
Inhaken op de actualiteit is natuurlijk altijd fijn, maar geen vereiste. De beste freecards zijn namelijk ook ontzettend tijdloos. Een goede kaart uit 1997 zou je in 2016 nog steeds meenemen naar je huis om hem daar op de wc te hangen zodat je altijd iets hebt om naar te kijken als je een zak tuinaarde openscheurt op de porseleinen troon. Als je toch een actuele kaart wil maken zijn dit wat onderwerpen die gaan spelen: Prinsjesdag, Oktoberfest en het Nederlands Film Festival.

Wat je moet weten
Stuur niet zomaar elke hersenscheet in. Jouw idee en ontwerp moet echt iets toevoegen. Denk dus iedere keer voordat je op de verzendknop drukt: is dit een potentiële winnaar? Maar wees natuurlijk ook niet te onzeker. Als jij een creatief ventje of meisje bent, dan verdienen jouw ontwerpen het om gezien te worden.

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1032 x 738 pixels of 738 x 1032 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker.
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Vanzelfsprekend is jouw visual het allervetste en dan win je 200 euro.  Bovendien kun je later op je grafsteen zetten ‘hier ligt iemand die ooit een Boomerang-kaart ontwierp’. Daar doe je het toch allemaal voor?

Hier heb je nog wat inspiratie:

Winnende inzendingen

Inzendingen

  •  
  • 1 van 3