Time left 1460631600
Beloning €150,-
Inzendingen 22

Je moeder is een moederdagkaart

Klant: Boomerang
Deadline: 14/04/2016

Je moeder is een moederdagkaart

Het is iedere dag kinderdag, maar slechts één keer per jaar Moederdag. Tijd voor een geweldige kaart voor de vrouw van wie iedereen het meeste houdt. Tenzij je moeder natuurlijk Tineke Schouten is, want dan is ze de meest verschrikkelijke cabaretière ooit en moet ze verbannen worden naar Rottumerplaat.

Waar het om gaat.
In plaats van dat eeuwige ontbijtje op bed met croissants en een hardgekookt eitje, zouden alle moeders van Nederland het weleens fijn vinden als ze iets echt unieks krijgen van hun kroost. Bijvoorbeeld een vette Boomerang-kaart. Die kan ze namelijk op haar make-upspiegel hangen, zodat ze iedere dag aan jullie lieve kids zal denken.

Wat je moet weten.
Er zijn weinig tot geen restricties voor deze opdracht. We zouden liever geen hakenkruizen zien, maar voor de rest: leef je uit! Maak er een kaart van die je moeder nooit zal vergeten. Liefst ook eentje waar ze een beetje om moet lachen. Het leven is namelijk al serieus genoeg met al die referenda en dat papier uit Panama.

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1032 x 738 pixels of 738 x 1032 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker.
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Mocht jouw kaart de allerbeste zijn, dan win je 150 klinkende euro’s. Die ga je natuurlijk niet besteden aan jezelf, maar aan een geweldig cadeau voor je moeder. Krijgt ze eindelijk die vijftien kratjes bier die ze altijd al wilde.