Time left 1482098340
Beloning €250,-
Inzendingen 37

Gooi er niet met de pet naar

Klant: Duracell
Deadline: 18/12/2016

Als je er een beetje wilt bij horen in de moderne maatschappij, heb je een petje nodig. Het is niet alleen ontzettend stoer, maar ook ontzettend handig: je hebt nooit meer een bad hair day! Daarom gaan jullie voor Duracell een vette baseballcap ontwerpen.

Waar het om gaat.
Je hebt vast weleens van Duracell gehoord. Zij maken van die dingetjes die in je afstandsbediening, rookmelder en draadloze muis zitten. Kom, hoe heten ze ook alweer… Oh ja, batterijen! Die van Duracell gaan heel lang mee en daarom willen ze een petje met zo’n tof design dat het ook heel lang mee kan gaan.

Wat je moet weten.
De cap is in de basis zwart, maar je kunt eigenlijk de pet compleet naar je hand zetten met een vet design van 360 graden.  Kies je alleen voor het embleem ? Prima. Je bent volledig vrij in het ontwerpen, maar een link met Duracell, batterijen of energie in het algemeen is wel aan te raden. De Playboy bunny kennen we natuurlijk al dus laten we daar van wegblijven.  Zorg er in ieder geval voor dat je iets maakt dat je ook graag zelf zou dragen. Dan zit je meestal wel goed.
Templates en materiaal kan je HIER downloaden

Wat je online zet.
-Een kant en klaar ontwerp
-Bestand: JPG of PNG
Als je alleen het embleem ontwerpt zorg dan dat het binnen 12x4 cm blijft

Waarom zou je dit doen?
​Naast dat het natuurlijk ongelooflijk vet is dat het petje dat jij hebt ontworpen ook daadwerkelijk wordt gemaakt, krijg je ook nog eens 250 euro op je bankrekening bijgeschreven. Dat kun je tijdens deze dure feestdagen natuurlijk prima gebruiken.

Winnende inzendingen

Inzendingen

  •  
  • 1 van 3