Time left 1485122340
Beloning €150,-
Inzendingen 83

Goed voornemen: maak een übervette kaart

Klant: Boomerang
Deadline: 22/01/2017

Zoals altijd kijken we bij Boomerang vooruit en dus zoeken we een kaart voor de periode na de feestdagen. In januari gebeurt er namelijk weer een hoop interessants waar een vette visual van te maken is.

Waar het om gaat.
Oké, dat is misschien niet helemaal waar. Laten we heel eerlijk zijn: januari is best wel een kutmaand. Je bent megadik van al dat vreten en zuipen en de wereld ziet er behoorlijk troosteloos uit zonder al die feestelijke versieringen. Daarom hebben we jullie creativiteit keihard nodig om zo’n briljante kaart te maken dat de Nederlandse bevolking weer helemaal blij wordt!

Wat je moet weten
Zoals altijd ben je weer helemaal vrij in het ontwerpen van jouw visual. Hoewel januari geen al te beste reputatie heeft, gebeurt er heus wel wat. Denk bijvoorbeeld aan de start van ‘Wie is de Mol?’, goede voornemens of de Nationale Tuinvogeltelling. Misschien is dat laatste een slecht voorbeeld, maar op http://wedigital.nl/inhaakkalender-2017 vind je nog veel meer inhaakmomenten. Bedenk wel: de beste kaarten komen vaak voort uit sociale en maatschappelijke onderwerpen die op dit moment spelen.

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1032 x 738 pixels of 738 x 1032 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker.
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Na al die dure feestdagen is het natuurlijk lekker om weer een zakcentje bij te verdienen. Als jouw kaart wordt gekozen, krijg je van ons 150 euro schoon in het handje. En je kunt natuurlijk op je cv zetten dat je ooit een Boomerangkaart hebt ontworpen. Voortaan word je bij iedere sollicitatie aangenomen!

Hier heb je nog wat inspiratie:

Winnende inzendingen

Inzendingen

  •  
  • 1 van 5