Time left 1475783940
Beloning €150,-
Inzendingen 76

Gefeliciteerd met deze geweldige opdracht

Klant: Boomerang
Deadline: 06/10/2016

Iedere dag is er wel een reden om iemand te feliciteren: je moeder is jarig, een vriend heeft zijn rijbewijs gehaald of een collega heeft een perfecte drol gedraaid op het unisekstoilet van dat hippe bedrijf waar je werkt. Logisch dus dat we op zoek zijn naar een felicitatiekaart.

Waar het om gaat.
Eens in de zoveel tijd gaan we bij Boomerang terug naar de basis. Daarom kiezen we voor deze opdracht voor de oerfunctie van de kaart: het feliciteren van iemand die iets te vieren heeft. Dat kan van alles zijn, laat je vooral niet beperken door de conventies van de huidige neoliberale maatschappij die voorschrijven dat je alleen een kaartje stuurt bij verjaardagen of een geboren baby. Het leven is een feestje: elke gelegenheid is het waard om te vieren.

Wat je moet weten.
Voor de rest hoef je helemaal niks te weten, joh. Ga gewoon achter je computer zitten en knal er een lekkere kaart uit. Ja toch, niet dan?

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1748 x 1240 pixels of 1240 x 1748 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker.
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Een vette felicitatiekaart kan iedereen wel gebruiken, dus zo’n free card vliegt de rekken uit. Jouw creatie zal in miljoenen (misschien wel miljarden!) huishoudens aan de muur hangen. Daarnaast krijg je 150 euro, wat gelijkstaat aan een middelgrote bruidsschat in Nigeria.

Hier heb je nog wat inspiratie (maar dat kan jij vast beter)

Winnende inzendingen

Inzendingen

  •  
  • 1 van 5