Time left 1478037540
Beloning 150,-
Inzendingen 64

Geef het volk wat het wil: een vette kaart

Klant: Boomerang
Deadline: 01/11/2016

Zijn jullie de Amerikaanse presidentsverkiezingen ook zo beu? Mooi! Dan wordt het tijd om een kaart te ontwerpen met een heel ander onderwerp. Je mag zelf bepalen welk thema je kiest, maar sympathiek als we zijn geven we wel enkele voorzetjes. Waar dan? Nou hieronder.

Waar het om gaat.
Nu de herfst in volle gang is, zoeken de mensen weer de warmte van cafés, restaurants en bioscopen op. En drie keer raden wat ze daar tegenkomen? Nee, geen zombies en ook niet Co Stompé, maar wel Boomerangkaarten! Daarom zijn we op zoek naar vette visuals die we op zo’n kekke kaart kunnen drukken. Onderwerpen waar je aan kunt denken zijn: herfst, internationale mannendag (19 november) en Sinterklaas. En dan is er natuurlijk nog het thema der thema’s: Zwarte Piet. Een controversieel onderwerp waar iedereen een mening over heeft. Ideaal voor een slimme Boomerangkaart dus. 

Wat je moet weten
Je moet helemaal niks weten, joh. Maak gewoon een vet ontwerp en dan komt de rest vanzelf in orde.

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1748 x 1240 pixels of 1240 x 1748 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker.
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Vergeet de Nobelprijs of de Militaire Willemsorde: een eigen Boomerangkaart, dat is het allerhoogste wat je kunt bereiken in het leven. Daarbij levert het ook nog eens 150 euro op. Kun je al je vrienden trakteren op een avondje in de kroeg en ben je helemaal het mannetje of het vrouwtje.

Winnende inzendingen

Inzendingen

  •  
  • 1 van 5