Time left 1470945540
Beloning €150,-
Inzendingen 44

Doe eens een leuke kaart verzinnen

Klant: Boomerang
Deadline: 11/08/2016

De august zit weer in de maand en dus willen we een vette Boomerang-kaart. Kom maar door met al jullie vette ideeën! En dan niet denken als je dit leest: oh leuk, hier ga ik binnenkort even voor zitten. NEE, NU METEEN JA! Potverdikkie.

Waar het om gaat.
Inhaken op de actualiteit is natuurlijk altijd fijn voor een kekke kaart, maar het is geen vereiste. De beste freecards zijn namelijk ook ontzettend tijdloos. Een goede kaart uit 1997 zou je in 2016 nog steeds meenemen naar je huis om hem daar een mooi plekje aan de muur te geven naast die zwartwit poster van Manhattan met de gele taxi’s. Als je toch een actuele kaart wil maken zijn dit wat onderwerpen die gaan spelen: de scholen beginnen weer, de nazomer, de Paralympische Spelen en het festivalseizoen nadert zijn einde. Iets minder actueel maar altijd goed: De verjaardagskaart!

Wat je moet weten
Stuur niet zomaar elke hersenscheet in. Jouw idee en ontwerp moet echt iets toevoegen. Denk dus iedere keer voordat je op de verzendknop drukt: is dit een potentiële winnaar? Maar wees natuurlijk ook niet te onzeker. Als jij een creatief ventje of meisje bent, dan verdienen jouw ontwerpen het om gezien te worden.

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1032 x 738 pixels of 738 x 1032 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker.
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Als jouw kaart wordt uitgekozen, kun je jouw moeder meenemen naar een plek waar onze kaartrekken staan en zeggen: ‘Kijk mam, dit heeft je kind toch maar mooi geflikt.’ Daarnaast krijg je als winnaar 150 euro. Voor dat geld kun je op 26 september naar Minsk in Wit-Rusland vliegen voor een droomvakantie in de laatste echte dictatuur van Europa. Superleuk!

Hier heb je nog wat inspiratie:

Winnende inzendingen

Inzendingen

  •  
  • 1 van 4