Time left 1466452740
Beloning 150,-
Inzendingen 44

De zomer zit weer in de maand.

Klant: Boomerang
Deadline: 20/06/2016

Een wijze vrouw zei ooit: ‘de zomer is magisch’ (vrij vertaald). En daar is geen speld tussen te krijgen. De zomer is de tijd van stranden, parken, biertjes, festivals, felgekleurd ondergoed, diepzeeduiken en flaneren tot je een ons weegt. En al die dingen kunnen jou helpen om een moddervette kaart over de zomer te ontwerpen.

Waar het om gaat.
Om heel, héél precies te zijn hebben we het hier over het seizoen dat loopt van 21 juni t/m 20 september. Ofwel: de zomer. En wij zouden het ontzettend tof vinden als jij een kaartontwerp over de zomer instuurt. Het liefst eentje waarvan het ganse land straks gaat lachen, wenen, grommen, fronsen, blozen of (godbetert) gaat nadenken. Kortom, een kaart die iets met ons doet.

Wat je moet weten.
Er is welgeteld één gigantisch kader waarbinnen je dient te blijven, en dat kader heet ‘de zomer’. Doe je dat niet, dan ben je af. Doei. Denk terug aan je eerste zomerliefde, voel de hitte om je huid, het zand tussen je tenen, de zonnebrand in je ogen en verwerk dat allemaal in een ontwerp. Als je creatieve radartjes nu beginnen te draaien, dan ben je goed op weg. Zo niet, dan kan je het beste nog een bak koffie nemen.

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1032 x 738 pixels of 738 x 1032 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker.
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Omdat je fijn geld kan verdienen. We praten hier money, je weet. Of je weet niet. In dat het geval: 150 euro. Hatsee. Dat is lekker meegenomen! En vergeet niet dat jouw ontwerp straks in heel Nederland te bewonderen is. Dat is natuurlijk (*pinkt traantje weg*) onbetaalbaar.