Time left 1488146340
Beloning €1000,-
Inzendingen 134

In de wolken met je zelf ontworpen vliegtuig

Klant: TUI
Deadline: 26/02/2017

Tekende je als kind al vliegtuigen en denk je als je een vliegtuig ziet: dat wil ik weer? Dan is dit je kans. Luchtvaartmaatschappij TUIfly wil één van haar vliegtuigen laten designen door de meest creatieve geest van Nederland. Je leest het goed: we geven je de kans om zelf een vliegtuig te ontwerpen! Hoe vet is dat?

Waar het om gaat
TUI is de grootste reisaanbieder van Nederland en heeft een eigen luchtvaartmaatschappij: TUIfly. Die vervoert in Nederland jaarlijks 1,8 miljoen passagiers. De vloot is jong en modern en vliegt onder andere naar Middellandse Zeegebieden, de Caraïben, Lapland, Afrika en Suriname. In de week van 27 februari selecteert TUI de beste designs. De Facebookfans bepalen uiterlijk 10 maart tijdens een livestemming de winnaar. Het winnende ontwerp vliegt tussen april en oktober de wereld rond. Inderdaad, een potentieel bereik van 6 miljard! Om nog maar te zwijgen over alle selfies die mensen maken met dit unieke vliegtuig…

Wat je moet weten
De slogan van TUI is Discover your smile en daarom willen ze dat er in het ontwerp een flinke dosis creativiteit en inspiratie zit. Voorwaarde is wel dat de TUI-letters en -smile altijd zichtbaar blijven, anders weten de passagiers niet waar ze moeten instappen. Inzendingen met een Hollands tintje hebben een streepje voor. Een kleine waarschuwing: het is natuurlijk niet de bedoeling dat er reclame gemaakt wordt voor derden. Voor de rest is de sky the limit: je mag doen wat je wil. De campagne voorwaarden lees je hier.

Wat je online zet
Download de template en upload een JPEG (export van origineel .psd bestand).
KLIK HIER VOOR HET TEMPLATE

Waarom zou je dit doen?
Als winnaar van deze opdracht win je een gigantisch bedrag: 1000 keiharde euro’s! Het is dan overigens nog niet zeker dat jouw design ook daadwerkelijk op het vliegtuig komt. Dat bepalen de facebookfans van TUI tijdens de livestemming. Als je dat ook nog eens wint, komt een droom uit: jouw ontwerp vliegt de hele wereld rond. Kortom: dit is misschien wel de vetste opdracht ooit!

Hier heb je nog wat inspiratie:

Winnende inzendingen

Inzendingen

  •  
  • 1 van 5