Time left 1463601540
Beloning €150,-
Inzendingen 41

Creativiteit zit in de lucht

Klant: Boomerang
Deadline: 18/05/2016

Jongens, jongens, jongens, wat is dit toch een heerlijke tijd van het jaar. Lekker weer, koude drankjes, blote lichaamsdelen en natuurlijk het allerbelangrijkste: verse aardbeien. Al deze ongelooflijk fantastische dingen zorgen er natuurlijk voor dat jullie barsten van de creativiteit. Stop die voor de verandering eens in een dikke actuele Boomerang-kaart.  

Waar het om gaat.
We willen weer eens lekker inhaken op de actualiteit met een kek kaartje. Je mag zelf weten welk onderwerp je kiest, zolang het maar de komende tijd speelt. Denk dus aan: Vaderdag, vakantiegeld, de zomer, het EK waar we niet bij zijn etc. Voor de duidelijkheid:  kom dus niet aan met een leuke inhaker voor de val van de Berlijnse muur, want dat was 27 jaar geleden en niet nu.

Wat je moet weten.
Je hoeft eigenlijk vrij weinig te weten hiervoor. Een leuk idee zou handig zijn en wat skills op het gebied van photoshop. Voor de rest mag je doen wat je wil en zoals altijd juichen we dat ook toe. Want toffe dingen worden niet gemaakt als je binnen de lijntjes kleurt. 

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1032 x 738 pixels of 738 x 1032 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker.
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Als jouw kaart wordt uitgekozen, hangt ‘ie in alle Boomerang-rekken door heel Nederland. Dat is een belangrijke stap richting een eigen Wikipediapagina en daar doen we het toch allemaal voor in het leven. Daarnaast krijg je 150 euri bijgeschreven op je rekening. Dat is 300 gulden!