Time left 1463601540
Beloning €100,- en nog iets meer!
Inzendingen 12

’s-Hertogenbosch: De Stad der Lusten

Klant: VVV Noordoost-Brabant
Deadline: 18/05/2016

We hebben er allemaal weleens van gehoord: ’s-Hertogenbosch. Een gezellige stad waar iedereen die houdt van het leven zich meteen thuis voelt. 2016 is een belangrijk jaar voor ’s-Hertogenbosch (Den Bosch voor vrienden), want de stad staat geheel in het teken van de beroemde schilder Jheronimus  Bosch (Jeroen Bosch voor vrienden). Dat vraagt natuurlijk om een vet design voor de Boomerang Art Screens of een Boomerang-kaart.

Waar het om gaat.
Van mei tot en met oktober zijn er in ’s-Hertogenbosch een hoop te gekke activiteiten rondom Jheronimus Bosch, omdat hij er precies vijfhonderd jaar geleden tussenuit kneep. Voor meer informatie over wat er allemaal te doen is in de stad of over Bosch zelf, kun je terecht op de officiële site of hier ter inspiratie. Dan kom je erachter dat Jheronimus best wel een vreemde snuiter was. Hij schilderde de meest bizarre monsters, zoals een kruising tussen een mens en een vogel die een volwassen man opeet of de zogenaamde ‘kopvoeters’, wezens met alleen een hoofd en voeten. Gekkigheid.

Wat je moet weten.
Het is de bedoeling dat mensen die jouw creatieve uiting zien meteen bij zichzelf denken: verrek ’s-Hertogenbosch, daar wil ik heen! Zorg dus dat jouw creatie opvalt, maar verwerk er ook een lekker potje city marketing in. ’s-Hertogenbosch staat bekend als een gastvrije stad met een mooi historisch centrum, waar de bevolking een bourgondische levensstijl heeft. Dat in combinatie met de stijl en sfeer van Jheronimus Bosch levert ongetwijfeld een winnaar op.

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in hoge resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1032 x 738 pixels of 738 x 1032 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker.
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Jheronimus Bosch was een revolutionaire kunstenaar die horror creëerde. Zo’n man moet je eren met een te gekke creatie.  De winnaar krijgt een dagje ’s-Hertogenbosch met Een Wonderlijke Klim, Hemel- en hellevaart boottocht en toegang tot het Jheronimus Bosch Art Center (replica’s van zijn werk). En daar bovenop ook nog eens €100,- op je rekening.