Time left 1511776800
Reward € 150,-
Entries 39

YES, Kerst op je beeldscherm!

Client: Boomerang
Deadline: 27/11/2017

Tijdens dit schrijven wankelt de herfst nog wat op haar pootjes en of er uberhaupt nog een winter komt.. tja.. Dat weet natuurlijk niemand! Desalniettemin kijken wij al weer reikhalzend uit naar The Most Corny Time Of The Year: Kersemus.

Waar het om gaat.

We hebben je nodig! Kerst 2017 zal de geschiedenis in gaan als een ronduit verwarrende periode. Van Sleepwet tot Trump, van #MeToo tot eindeloze discussies over vegetarisch vlees dat geen vlees mag heten. Meer dan genoeg onderwerpen om een pracht van een kerstkaart mee op te leuken. Daarnaast zijn er de “bekende” onderwerpen die de kerstdagen zo bijzonder maken: die ene keer in het jaar dat je je hele familie weer eens ziet, de kersttrui, Jezus, de overdaad aan eten en drinken… jullie kunnen het lijstje vast zelf nog wat verder aanvullen!

Creativiteit is koning

Ons kerstgevoel gaat maximaal opspelen bij ontwerpen waar de creativiteit van af spat! We willen de de liefde, tijd en energie kunnen voelen. Tijdens de donkere feestdagen hebben we behoefte aan kaarten die ons aan het denken zetten. Die prachtig zijn vormgegeven. Kaarten die ons een spiegel voorhouden. Of kaarten die gewoon hi-fucking-larisch zijn.

Wat je online zet.

Ontwerpen die NIET voldoen aan onderstaande eisen, worden verwijderd. Je ontvangt dan een bericht en je krijgt de kans je ontwerp opnieuw te uploaden.

- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1748 x 1240 pixels of 1240 x 1748 pixels
- houd rekening met 5 mm snijranden voor de drukker

Wat je aanlevert voor de drukker

- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi
- Houd rekening met 5 mm snijranden

We hebben nog wat toffe voorbeelden voor je verzameld: 

Winnende inzendingen

Submissions