Time left 1496260740
Reward €150,-
Entries 35

Papa heeft een kaart nodig

Client: Boomerang Create
Deadline: 31/05/2017

Papa heeft al een brand new bag, dus het wordt tijd om hem iets anders te geven voor Vaderdag. Een dikke kaart bijvoorbeeld. Mocht je nou geen coole pa hebben, dan kun je ook een kaart maken over Pinksteren of iets anders dat speelt in de maatschappij. We zijn de moeilijkste niet bij Boomerang. 

Waar het om gaat.
Een kaart dus. Zo’n rechthoekig dingetje van karton dat je verstuurt naar mensen of op de deur van je wc hangt. Zoiets zoeken we. Vaderdag is een prachtige aanleiding om, maar zoals gezegd ben je helemaal vrij in je onderwerpkeuze. Zolang jouw design maar de geest kietelt, vinden wij alles prima. 

Wat je moet weten
Leg de lat hoog voor jezelf. Niet ieder idee wat uit jouw koppie komt is meteen goed genoeg voor een kaart. Maak dus even een lange wandeling, ga anderhalf uur onder de douche staan of doe iets anders waar je inspiratie van krijgt en begin dan pas met het ontwerpen van je kaart. Dan is de kans het grootst dat je iets Boomerangwaardigs maakt. 

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1032 x 738 pixels of 738 x 1032 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker. 
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Een eigen Boomerangkaart in de rekken krijgen is slechts weinig mensen gegeven. Dat is iets om apetrots op te zijn. Daarnaast krijg je natuurlijk een marktconforme vergoeding voor al jouw bloed, zweet en tranen: 150 euro. Ka-ching!  

Hier heb je nog wat inspiratie

Winnende inzendingen

Submissions