Time left 1503216000
Reward € 150,-
Entries 39

Helemaal van de kaart

Client: Boomerang
Deadline: 20/08/2017

 Komkommertijd. Wie is er niet groot mee geworden? Het overgrote deel van de Hollanders is vakantie aan het vieren in een warm oord, of op een grasveld naar keuze in eigen land. Nieuwsmakers doen hun stinkende best om iedere dag toch iets te melden te hebben, maar op de een of andere manier lijkt het wereldnieuws stil te vallen zodra ons kikkerlandje vakantie heeft.

Waar het om gaat.

Een uitgelezen kans om een kaartje in elkaar te zetten dat de mensen eens lekker wakker schudt. Bij gebrek aan groot nieuws is het de kunst om in te haken op de alledaagsheid der dingen. Maarreh, is dat kabinet er nou al? En hoe zit het eigenlijk met vrouwenvoetbal: wel of geen topsport? Weet je, misschien hebben we wel gewoon behoefte aan een hele MOOIE kaart. Het staat jullie zoals gewoonlijk vrij om je creativiteit ten volste te benutten.

Creativiteit is koning!

Wij worden blij van ontwerpen waar veel liefde, tijd en energie in gestoken is. Ontwerpen waar je van gaat watertanden. Ontwerpen die ons aan het denken zetten. Ontwerpen die ons een spiegel voor houden. Of ontwerpen die gewoon regelrecht hilarisch zijn. Genoeg reden dus om je stinkende best te doen!

Wat je online zet

- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1748 x 1240 pixels of 1240 x 1748 pixels`
- houd rekening met 5 mm snijranden voor de drukker

Wat je aanlevert voor de drukker

- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi
- Houd rekening met 5 mm snijranden 

Hier heb je nog wat prachtige voorbeelden:

Submissions