Time left 1519650000
Reward €150,-
Entries 350

Dump hier je briljante inhaker

Client: Boomerang Create
Deadline: 26/02/2018

Het nieuws gaat maar door, iedere dag weer. Dat betekent dat jullie creatieve geesten ook iedere dag slimme en grappige inhakers bedenken bij dit nieuws. En laten wij van Boomerang nou altijd op zoek zijn naar leuke inhakers. Dit heeft alle kenmerken van een rasechte win-winsituatie! Dump dus hier dus jouw briljante hersenspinsels.

Waar het om gaat.
Een goede inhaker is niet alleen actueel, maar vooral ook slim en grappig. Mensen moeten jouw plaatje zien en denken: dit is zo goed, dit moet ik delen met al mijn vrienden, familie, kennissen, collega’s en huisdieren. Je maakt een inhaker voor Boomerang, dus het mag scherp zijn, maar kijk uit dat het niet beledigend wordt.   
Wat je moet weten.
Heb je een briljant idee? Maak het meteen. Het nieuws is vluchtig en het gesprek van de dag is morgen alweer verleden tijd. Rust nemen, pauzeren en relaxen is voor mietjes. Inhaken, inhaken en nog eens inhaken!

Waarom zou je dit doen?
Als jouw inhaker tof genoeg is, plaatsen wij hem op onze social mediakanalen. Dat is natuurlijk een hele eer, maar van eer kun je niet vreten. Daarom krijg je ook nog eens 150 euro. Daar kun je 1500 huismerkfrikandellen voor kopen! Nooit meer honger!  

Hier heb je nog wat inhaakinspiratie

Submissions