Time left 1493755140
Reward €150,-
Entries 26

Bedenk de moeder aller kaarten

Client: Boomerang
Deadline: 02/05/2017

Het is weer die tijd van de maand: we zijn op zoek naar een coole kaart. Denk dus ’s ochtends onder de douche eens na over een vette visual en wie weet ligt jouw geesteskindje binnenkort in de Boomerang-rekken!

Waar het om gaat.
Er staan weer een hoop interessante zaken op de agenda waar jij als creatief mens wel raad mee weet. Wat te denken van Moederdag! Maak een lekker tegendraadse kaart om te vertellen hoeveel je van je moeder houdt. Of haat, want we weten allemaal wat een vreselijke bemoeials het kunnen zijn. Daarnaast gaan we met z’n allen vieren dat Jezus 1986 jaar geleden naar de hemel voer en er is ook nog een ander heuglijk feit: het vakantiegeld wordt deze maand gestort! Kortom: genoeg leuke haakjes om een vette kaart te verzinnen.

Wat je moet weten.
Bij Boomerang zijn we niet op zoek naar de makkelijke weg, maar naar de harde weg. En dan hebben we het niet over geasfalteerde snelwegen, maar over iets langer nadenken over een goede kaart. Bedenk dus voordat je jouw idee instuurt: zou ik deze kaart uit het rek pakken en delen met mijn vrienden, familie of vijanden?

Wat je online zet.
- Een kant- en klaar ontwerp in lage resolutie
- Bestand: JPG of PNG
- Formaat: 1032 x 738 pixels of 738 x 1032 pixels

Wat je aanlevert voor de drukker.
- Bestand: tiff, eps of Certified PDF
- Opgemaakt in: Photoshop, Illustrator of Indesign
- Formaat: 10,5 x 14, 8 cm
- Resolutie: 300 dpi

Waarom zou je dit doen?
Als het jou lukt om de winnende kaart te maken, win je een jaar lang gratis zonopkomsten! Alsof dat nog niet genoeg is, smijten we er ook nog eens 150 euro tegenaan.

Hier heb je nog wat inspiratie:
 

 

Winnende inzendingen

Submissions