Time left 1506499200
Reward € ,-
Entries 46

BAS pas vet!

Client: Boomerang Art Screens
Deadline: 27/09/2017

Jouw werk door het hele land op groot scherm? Yes!

Op 350 vette plekken door het hele land kun je ze tegenkomen: de Boomerang Art Screens (BAS). Van clubs tot musea, in bars en bibliotheken hangen de opvallende LED schermen. Op BAS zie je mooie, prikkelende of inspirerende beelden. 

Ben je fotograaf? Vormgever? Creatief in welke vorm of zin van het woord dan ook? Wij geven jou carte blanche om je mooiste werk in te sturen. Volledige vrijheid dus, maar je creatie moet wel goed bij Boomerang passen: we verwachten een werk dat interessant is, gewoon mooi of heel grappig. Stop er dus tijd, energie en liefde in!

Waar maak je kans op? Nou, eigenlijk kunnen we het het beste samenvatten als een landelijke expositie. Jouw beeld is een maand lang op 350 plekken door heel het land te zien. Doordat de Boomerang Art Screens een digitaal platform zijn, kunnen we super snel schakelen. Als jij een beeld maakt dat inspeelt op de actualiteit kan het zomaar zo zijn dat het een uur later door het hele land te zien is. Te gek dus! Uiteraard zorgen we (middels de zwarte balk aan de onderkant van het werk) voor de credits waar jij als maker recht op hebt. 

Houd rekening met deze specs: 

  • staand beeld, formaat: 1921 x 1082 px
  • JPG of PNG

 

Check onderstaande voorbeelden:

Submissions