VAN VLOG NAAR BLOG

Gepubliceerd op 9 februari '16

Het zal jullie misschien zijn ontgaan, maar tieners kijken geen televisie meer. Spelen ze dan de hele dag buiten en beleven ze allerlei mooie avonturen? Haha, nee natuurlijk niet. Tieners kijken vlogs. Dat zijn filmpjes gemaakt door andere tieners. De bekendste vlogger is Enzo Knol. Meer dan een miljoen mensen volgen zijn Youtube-kanaal, waar iedere dag een nieuw filmpje van ongeveer vijftien minuten wordt gepost. Om het succes van Enzo te ontrafelen, heb ik vlog 601 met de nogal schreeuwerige titel ‘LEKKER IN BAD!’ helemaal uitgeschreven. In dit filmpje neemt Enzo als het goed is een bad.
Verder lezen

De misgunfactor

Gepubliceerd op 2 februari '16

Succes willen hebben in Nederland, staat ongeveer gelijk aan openbare zelfmoord. Althans, voor het Grote Publiek. Als je namelijk je kop boven het spreekwoordelijke maaiveld uitsteekt, wordt deze er genadeloos afgehakt. Virtueel, gelukkig. Dat nog net wel.
Verder lezen

Bastiaan (26) ging naar een Lexa borrel

Gepubliceerd op 27 januari '16

Het is een zaterdagavond als alle anderen. Ik zit in mijn Roy Donders juichpak op de bank te kijken naar Ik Hou van Holland, als er ineens een reclame van datingsite Lexa.nl voorbij komt. ‘Wat jij niet leuk vindt aan jezelf, vindt de ander juist aantrekkelijk’, vertelt de voice-over. Dat komt mooi uit, want ik vind vrij weinig leuk aan mezelf. Volgens die redenering zou ik de vrouwen van me af moeten slaan tijdens een Lexa evenement. Ik meld me aan op de site en zie dat er morgenavond al een borrel is in mijn woonplaats Zwolle.
Verder lezen

Asociale media

Gepubliceerd op 19 januari '16

Als fanatiek gebruiker van zo’n beetje alle social mediakanalen vraag ik me steeds vaker af waar de toevoeging ‘social’ toch vandaan komt. Tuurlijk, ik snap heel goed dat je moeder het handig vindt om te zien wat jij allemaal uitspookt op festivals en om te weten waar je vrienden heen gaan op vakantie. Maar kom op. Met name Facebook en Twitter zijn toch meer een soort van virtuele kotsemmers geworden van ontevreden mensen. En ontevreden mensen, daar zijn er veel van. Wow.
Verder lezen

Niet terug kijken maar vol gas vooruit

Gepubliceerd op 6 januari '16

2016 begint met de opening van de Street Art Expo in de GO gallery die ik samen met Sjembakkus cureer namens Amsterdam Street Art en GO Gallery. De opening is op 16 januari. We zijn al weer ruim 4 maanden hard aan het werk om alles in orde te krijgen. We hebben erg ons best gedaan om een lijst met artiesten bij elkaar te krijgen die allemaal hun faam in het buitenland al hebben, maar in NL nog niet eerder hebben geëxposeerd. Met artiesten als Sharktoof, Alice Pasquini en Eddie Colla zijn we als curator meer dan trots om deze line-up in NL te laten zien. Het is spannend om een expo te organiseren, het vergt altijd meer tijd dan je gepland had, maar het houdt ons nooit tegen om het elke keer weer te doen.
Verder lezen

Art basel Miami 2015

Gepubliceerd op 16 december '15

The guys van Amsterdam Street Art hadden een toffe trip naar Art Basel in Miami, een van de grootste en bekendste kunstbeurzen van de wereld. De beurs was ooit eens begonnen in Basel, Zwitserland. Tegenwoordig heeft Art Basel een editie in Miami en Hong Kong. De Miami editie springt er ver bovenuit omdat tijdens dit event nog eens 10 andere kunstbeurzen plaats vinden.
Verder lezen

Winnaar The Million Plan assignment

Gepubliceerd op 14 december '15

We hebben ontzettend genoten van de prachtige kunstwerkjes die jullie hebben ingestuurd als potentiële vinylcover voor de nieuwe single van The Million Plan. Met 105 piekfijne inzendingen was dit een bijzonder succesvolle assignment die ook een karrenvracht aan enthousiaste reacties heeft opgeleverd.
Verder lezen

De 5 beste early adapters

Gepubliceerd op 4 december '15

Trendsetters zijn alles. Wil jij ook als eerste meedoen met een hype? Check dan ons lijstje van de 5 beste early adapters en wordt chronisch hip.
Verder lezen

Vergeten mode: De mannenoorbel

Gepubliceerd op 13 november '15

Ieder jaar verandert de mode. Omdat we toe zijn aan iets nieuws of omdat het er bij nader inzien toch belachelijk uitziet. Vaak komen bepaalde kledingstukken of accessoires weer terug in het modebeeld, maar sommige liggen voor eeuwig te rusten op het kerkhof der slechte smaak. In deze 483-delige serie behandelen we de trends die maar beter nooit meer terug kunnen komen. Aflevering 1: de mannenoorbel.
Verder lezen

Arie Boomsma gastredacteur boomerang

Arie Boomsma gastredacteur bij Boomerang

Gepubliceerd op 23 december '14

In januari zal niemand minder dan Arie Boomsma met zijn beroemde scepter komen zwaaien. Daarom zoeken wij een kaart die naadloos aansluit bij zijn nieuwe programma 'De Roze Wildernis'.
Verder lezen

Deck White

Creatief van de maand: Deck White

Gepubliceerd op 5 december '14

Één voor één introduceren we de creatieve individuen die Boomerang Create zo bijzonder maken. En omdat het bijna kerst is, willen we jou voorstellen aan de ongekroonde koning van de sinterklaas- en kerstkaarten: Deck White.
Verder lezen

Logo FeestDJRuud

De keuze van FeestDJRuud

Gepubliceerd op 13 november '14

FeestDJRuud was deze maand baas bij Boomerang Create. Bekijk hier welke party gadget binnenkort op zijn optredens gaat shinen.
Verder lezen

Elke kaart heeft twee kanten

Gepubliceerd op 19 oktober '14

Wij zien het als onze taak om jullie te voorzien van een divers aanbod van kaarten. Soms zijn onze kaarten lollig, satirisch of gewoon mooi, eens in de zoveel tijd stellen wij er een maatschappelijk onderwerp mee aan de kaart, dit roept soms kritiek over ons af.
Verder lezen

Meet the Creators - Ell

Gepubliceerd op 6 oktober '14

One by one we will introduce you to the extraordinary, creative individuals that make Boomerang Create the creative hub it is today. Meet Ellen Niehoff, aka Ell.
Verder lezen

Garage Party Madness 2014

Gepubliceerd op 3 oktober '14

Our annual Garage Party is the stuff of legends. Mostly because few remember what really happened. Here are the photos to refresh your memory.


Verder lezen

Meet the Creators - ToetToet

Gepubliceerd op 8 september '14

One by one we will introduce you to the extraordinary, creative individuals that make Boomerang Create the creative hub it is today. Meet ToetToet, aka Emile Mes.
Verder lezen

Cut the Crap and Create

  • Boomerang Create
  • Boomerang Create
  • Boomerang Create
  • Boomerang Create
  • Boomerang Create
  • Boomerang Create
  • Boomerang Create

Boomerang Create

Voor het optimale functioneren van deze website raden we jou aan, om de laatste versie van iOS (> iOS7) of Android (> 4.0) te gebruiken.

Boomerang Create

Voor het optimale functioneren van deze website raden we jou aan, om de nieuwste versie te downloaden van Firefox Chrome Safari for OSX or Internet Explorer for Windows.

Boomerang Create

Aanmelden met je socialmedia-account.
Aanmelden met GoogleAanmelden met Google

Aanmelden met je e-mailadresGeen account? .

Wachtwoord vergeten?

Boomerang Create

Registreren via sociale media.
Verbinden met GoogleVerbinden met Google

Aanmelden met jouw mailadres