Haal met jouw inhaker de media

Het nieuws gaat maar door, iedere dag weer. Dat betekent dat jullie creatieve geesten ook iedere dag slimme en grappige inhakers bedenken bij dit nieuws. Onze goede vrienden van het ANP willen die in hun beeldbank opnemen, van waaruit het (met naamsvermelding!) kan worden overgenomen door tal van media. Eeuwige roem lonkt!

Waar het om gaat.
Het Algemeen Nederlands Persbureau verzorgt het nieuws voor alle grote media van ons land. Daarnaast hebben zij ook de belangrijkste beeldbank, waar jullie kleine kunstwerkjes in zullen worden gezet. Media kunnen deze inhakers vervolgens gebruiken, waardoor jullie gedachtes een groter podium krijgen.

Wat je moet weten.
Heb je een briljant idee? Maak het meteen. Het nieuws is vluchtig en het gesprek van de dag is morgen alweer verleden tijd. Rust nemen, pauzeren en relaxen is voor mietjes. Inhaken, inhaken en nog eens inhaken! 

Waarom zou je dit doen?
Als de inhaker tof genoeg is, zullen via het ANP ook andere media hem overnemen, wat het bereik in de miljoenen kan laten lopen. Dit kan jouw doorbraak betekenen. Grijp die kans! Als kers op de taart krijg je ook nog eens 25 euro voor iedere keer dat jouw inhaker wordt verkocht.

Wat zijn de voorwaarden??
Alle creaties moeten minimaal 3500 x 2500 px zijn, want als jouw creatie wordt uitgekozen, moet die wel scherp gedrukt kunnen worden.

Hier heb je nog wat inhaakinspiratie

Klant:

ANP

Beloning:

€25,-

Deadline:

28-02-2017 at 23:59

Inzendingen:

141

Upload jouw eigen creatie. Upload jouw eigen creatie.

Inzendingen