Ontwerp een boekenlegger voor Joost van Bellen

2014 is een bijzonder jaar voor Dance-dinosaurus en legende Joost van Bellen. Zo heeft hij niet alleen zijn debuutroman Pandaogen uitgebracht, maar is hij per 1 juli gasthoofdredacteur van Boomerang Create. Dat betekent dat hij bepaalt wat er in onze kaartenrekken hangt. Namens hem daarom deze opdracht:

Een mooi opgemaakte roman als Pandaogen is eigenlijk alleen af als je er ook een opvallende boekenlegger bij hebt. Niemand zit meer te wachten op achterlijke vormgeving of sluikreclame die al jaren de norm vormen voor de boekenlegger. Joost daagt je daarom uit met iets nieuws te komen. En dan bedoelen we ook IETS NIEUWS.

 

Waar het om gaat
Kom met een mooi en vernieuwend idee voor een boekenlegger voor Joost van Bellens roman, Pandaogen.

Om je op weg te helpen
Joost van Bellen heeft één voorwaarde, waar het ontwerp aan moet voldoen: GEEN PANDA’S. Het gaat in het boek namelijk niet om dieren. Het gaat ook niet over Joost van Bellen. Het gaat niet over dancemuziek. En het gaat niet over de glitter en glamour van de mode-industrie, maar juist om de donkere kant ervan.
We raden je dus aan om als de wiederweerga Pandaogen te gaan lezen en zo tot een passend, mooi ontwerp te komen. Laat  slappe plaatjes en suffe teksten voor wat ze zijn en bedenk een boekenlegger, waar Joost van Bellen en zijn fans écht op zitten te wachten.

Kijk hier ook naar de prachtige trailer van Pandaogen.

Waarom je zou
Als Joost van Bellen jouw ontwerp kiest gaat hij je persoonlijk bellen om je te feliciteren. Vervolgens worden meer dan 100.00 kaarten gedrukt met op de achterzijde jouw naam. En tot slot krijg je ook nog 200 kaarten van je eigen ontwerp en een uitgave van Pandaogen thuis gestuurd. Wat wil je nog meer?

Wanneer

Zorg dat alle ontwerpen die je wilt indienen uiterlijk zondag 6 juli om  middernacht online staan bij deze opdracht. 

Client:

Joost van Bellen

Reward:

Als Joost van Bellen jouw ontwerp kiest gaat hij je persoonlijk bellen om je te feliciteren. Vervolgens worden meer dan 100.00 kaarten gedrukt met op de achterzijde jouw naam. En tot slot krijg je ook nog 200 kaarten van je eigen ontwerp en een gesigneerde uitgave van Pandaogen thuis gestuurd. Wat wil je nog meer?

Deadline:

Assignment closed

Entries:

28

Cut the Crap and Create

  • Boomerang Creation
  • Boomerang Creation
  • Boomerang Creation
  • Boomerang Creation
  • Boomerang Creation
  • Boomerang Creation
  • Boomerang Creation

Boomerang Create

For an optimal experience of this website, we recommend to use the latest version of iOS (> iOS7) or Android (> 4.0).

Boomerang Create

For an optimal experience of this website, we recommend to download the latest version of Firefox, Chrome, Safari for OSX or Internet Explorer for Windows.

Boomerang Create

Log in using your social media Log in with GoogleLog in with Google

Log in using your email address



No account? first

Forgot your password?

Boomerang Create

Sign up using your social media
Connect with GoogleConnect with Google

Sign up using your email address