Costa del Soul. Als het ook nog eens tof is om op te sturen, zit je helemaal goed!

Waarom je zou
Als jij een vet plaatje weet te maken, waarmee jouw designtalent niet meer te ontkennen is, mogen jij en je date gratis naar Costa del Soul. Daar mag je 's avonds het podium op klimmen om niet alleen een keihard applaus in ontvangst te nemen, maar ook het dikste vormgeefpakket dat er is; Adobe CS5!

Nog een reden
Om het helemaal bont te maken, geeft Boomerang ook nog een Freecard uit van jouw werk. Uiteraard komt achterop jouw naam te staan en natuurlijk sturen we er 200 naar je huis.

Nog eentje dan
Wordt je nét geen eerste, maar hoor je wel bij de beste vijf, dan publiceren we je werk als Boomerang Posterscreen. Uiteraard met vermelding van je naam en bijvoorbeeld de url van je site. Daarbij krijg je gratis toegang voor Costa del Soul. 

Om je op weg te helpen
Kom met niet minder dan pure design shit van de allerbovenste plank. Ga voor een gelikt plaatje, dat past bij Boomerang. Maar laat je ook inspireren door dat heerlijk, zomerse Costa del Soul sfeertje. Natuurlijk mag je ook tekst gebruiken. Kom bijvoorbeeld met een gevleugelde uitspraak die perfect past bij de beruchte uitspraken je van Boomerang kent. Om er maar een paar te noemen:
1. How about...?
2. Snoep verstandig, ...!
3. Mijn dank grenst..
4. Ik wil je..
Maar alleen een bruut beeld mag natuurlijk ook.

" />

Design t tofste plaatje ever

Kom met een belachelijk koel plaatje, dat ook nog serieus strak is vormgegeven en win een Adobe Creative Suite 5 Design Premium pakket ter waarde van 2.700 euro!

Creatietips
1. Ga voor een pakkend beeld, een spraakmakende tekst of een combi van beiden,
2. Kom met niet minder dan pure eye candy, die het zowel op kaart als op Costa del Soul goed doet
3. Zorg dat het past bij Boomerang; rebels, spraakmakend en geweldig om op te
sturen.

www.costadelsoul.nu
www.kgb.nl

Check hier wat voor bestand je het beste kunt uploaden

Client:

Boomerang, Adobe en Costa del Soul

Reward:

                         

Als nummer 1 win je een Adobe Creative Suite 5 pakket, waarvoor je normaal gesproken ruim 2.700 euro betaalt! Met dit pakket heb je CS5 versies van alle programma's die je je maar kunt wensen; InDesign, Photoshop, Illustrator, Flash Professional, Dreamweaver, Acrobat 9 en Fireworks. Hiermee kun je maken wat je wilt voor print, web, mobiel, video... alles! Oftewel: dé natte droom van iedere (multimedia) vormgever! 

De CS5, dikke felicitaties en een daverend applaus ontvang je allemaal tijdens het koelste festival van deze zomer: Costa del Soul. Je staat dus ook als eregast op de gastenlijst + 1, dus kies een leuke vriend(in) uit om mee in de spotlight te staan!

Om je creatieve carrière helemaal te kick starten, heeft Boomerang het winnende ontwerp ook nog eens uit als Freecard. Achterop komt natuurlijk je naam te staan. En we sturen er 200 naar je huis. 

Heb je nét niet gewonnen, maar hoor je wel bij de beste vijf? Dan geeft Boomerang je werk uit als Posterscreen. Natuurlijk met je naam. Daarbij mag je ook nog gratis naar Costa del Soul. 

Deadline:

Assignment closed

Entries:

109

Cut the Crap and Create

  • Boomerang Creation
  • Boomerang Creation
  • Boomerang Creation
  • Boomerang Creation
  • Boomerang Creation
  • Boomerang Creation
  • Boomerang Creation

Boomerang Create

For an optimal experience of this website, we recommend to use the latest version of iOS (> iOS7) or Android (> 4.0).

Boomerang Create

For an optimal experience of this website, we recommend to download the latest version of Firefox, Chrome, Safari for OSX or Internet Explorer for Windows.

Boomerang Create

Log in using your social media Log in with GoogleLog in with Google

Log in using your email addressNo account? first

Forgot your password?

Boomerang Create

Sign up using your social media
Connect with GoogleConnect with Google

Sign up using your email address